opc_loader

Warm water kit plat dak 1860 w mono

Artikelnr: ns1860wpmonopl

UITVERKOCHT, voorlopig niet beschikbaar

Warm water door de zon , kit plat dak  1860 Wp Mono

Werking:

Dit systeem werkt met een elektrische boiler ( niet inbegrepen)

De opgewekte energie die vanuit de 6 zwarte monokristalijne zonnepanelen  van elk 310 WP komt word rechtstreeks gebruikt om het water in de elektrische boiler op te warmen. Indien er geen zon is word het water opgewarmd door het net zoals in de vorige situatie , dit kan zowel op nachttarief als dagtarief. De voorkeuren voor de opwarming van de boiler kunnen ingesteld worden op de controller of via een app op uw smartphone met deze app kan u ook het systeem monitoren en kijken wat u bespaart.

De watertemperatuur is instelbaar  kan u aflezen op het scherm van de controller of in de app.

De elektrische aansluiting is zeer eenvoudig.

1. Zet de spanning van de boiler uit

2. De thermostaat van de controller plaatst u mee in de boiler onderaan waar de elektrische aansluiting zich bevind.

3. De controller heeft 2 stekkers 1 word er in het stopcontact gestoken waar de boiler op aangesloten was , de andere dient om te verbinden met de stekker van de elektrische boiler. 

4. De zonnepanelen worden eveneens aangesloten op de controller .

5. terug aanzetten van de spanning

6. Instellen van de controller

7. Besparen en monitoren

Dit systeem kan niet aan het net terugleveren en is dusdanig vrijgesteld van prosumententaks.

Combineren met een off grid systeem is eveneens mogelijk.

1.749,00
Beschrijving

Wat zit er allemaal in deze set ?

- 6 Zonnepanelen van 320 Wp Mono kristalijn full black

- 1 nectar controller

- 6 plat daksteunen

-2 x 10 m solar kabel met mc 4 stekkers

2 jaar garantie op de controller

10 jaar garantie op de panelen, 25 jaar op de Output ( 85 %)

Extra informatie

Deze zonnepanelen zijn vrijgesteld van het prosumententarief , teruglevering aan het net is met dit systeem niet mogelijk .

Dit systeem kan aangewend worden als uitbreiding op uw bestaande zonnepaneelsysteem onafhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u al heeft.

Bespaar tot 75 % energie voor je warm water !

Om water te verwarmen voor die lekkere douche of dat zalig relaxend bad heb je veel energie nodig , deze energie word alsmaar duurder , daarom hebben wij nu een oplossing die je elektrisch energieverbruik voor warm water  met 75 % kan laten dalen !

Als we even gaan rekenen : we hebben een elektrische boiler van bvb. 150 Liter , deze heeft meestal een 2000 Watt weerstand . Gemiddeld duurt het een 2 uur om dit koude water op te warmen ( afhankelijk van de temperatuur van het water dat binnenkomt , soms langer ) dan is ons verbruik 2 uur x 2KW 4 KW maar dit proces gebeurd meestal 2 x per dag , je warm water dient ook op temperatuur gehouden te blijven , zodoende komen we aan een elektrisch dagverbruik van ongeveer 8 KW dit maal 365 dagen , ...... je vermoed het al dit word veel op een jaar , maar liefst 2920 KW/ jaar . Laat ons dit afronden op 2000 KWh / jaar , we gaan wel eens op vakantie , .... , Maar toch loopt deze kostprijs voor ons dagelijks bad en of douche wel op tot een 500 € per jaar of meer .

Als er nu een eenvoudige oplossing bestond om dit grote verbruik al voor een groot deel op te vangen , zou dat toch zeer interressant zijn , niet waar ?

Wij hebben deze oplossing om tot maar liefst 70% te besparen op uw elektrisch verbruik . Meer nog je kan je verbruik en opbrengst makkelijk in het oog houden met de app op je smartphone , ronduit geweldig .

Beoordelingen ()
Warm water kit plat dak 1860 w mono heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Warm water kit plat dak 1860 w mono


Aanbevolen artikelen:

1.749,00
Wat zit er allemaal in deze set ? - 6 Zonnepanelen van 320 Wp Mono kristalijn full black - 1 nectar controller - 1 set daksteunen en dakrails voor montage van 6 panelen in 1 veld - 2 x 10 m solar kabel met mc 4 stekkers 2 jaar garantie op de controller 10 jaar garantie op de panelen, 25 jaar op de Output ( 85 %)

Alternatieve artikelen:

1.749,00
Wat zit er allemaal in deze set ? - 6 Zonnepanelen van 320 Wp Mono kristalijn full black - 1 nectar controller - 1 set daksteunen en dakrails voor montage van 6 panelen in 1 veld - 2 x 10 m solar kabel met mc 4 stekkers 2 jaar garantie op de controller 10 jaar garantie op de panelen, 25 jaar op de Output ( 85 %)
Laatst bekeken items