'); Doe het zelf zonnepaneel sets
opc_loader

Deze aantrekkelijk geprijsde doe het zelf zonnepaneelsets zijn samengesteld met hoge kwaliteits zonnepanelen met een zeer hoge efficiëntie en een omvormer met een zeer hoog rendement .

Hierdoor verkrijgt u een zeer hoge opbrengst uit uw zonnepanelen , aangezien u deze zonnepanelen sets zeer eenvoudig zelf kan plaatsen bespaart u op de plaatsingskosten , waardoor de zonnepaneelinstallatie zichzelf sneller terugverdient .

Als u wenst dat wij na de plaatsing alles even komen controleren en de elektrische aansluiting komen doen dan kan dit mits een kleine meerprijs . De keuring van uw zonnepanelen alsook uw elektrische installatie kunnen wij voor u uitvoeren .

2.750,00 2.249,00
Deze Promo zonnepaneelset omvat : - 10 zonnepanelen Poly van 280 wp met 10 jaar garantie en 25 jaar op de Output ( 80%) - montagemateriaal voor een plat dak - zonnepaneel omvormer  met 10 jaar garantie - 20 m solar kabel met mc4 stekkers

Bent u op zoek naar een zonnepaneel pakket hetgeen u zelf kan plaatsen ? Dan bent u bij Rebulb.be aan het juiste adres , wij bieden verschillende doe het zelf zonnepaneel pakketten aan. Deze zijn zeer eenvoudig zelf te plaatsen , dit zowel op een plat dak als op een pannendak of op golfplaten . Staat het gewenste zonnepaneel pakket niet op onze webshop , stuur ons dan gerust een mailtje met uw wensen en wij stellen een zonnepaneel pakket samen zoals u wenst .