opc_loader

zonnepanelen kits on or off grid

Deze complete sets zijn geschikt voor zowel netgekoppeld als onafhankelijk te werken . Ze kunnen dienen als batterij backup tijdens stroompannes, u kan de energie van uw zonnepanelen zowel op het net injecteren of opslaan in uw batterijen .

De regeling van het laden , injecteren word geregeld door een serie van microprocessors al naargelang de input van de zonnepanelen en de afgenomen energievraag .

Zowel de energie die direct afkomstig is uit de zonnepanelen kan rechtstreeks worden gebruikt , al dan niet samen met de energie uit de batterijen hetgeen de levensduur van de batterijen eveneens verlengd .

Als er meer energie geproduceerd word dan verbruikt zal de omvormer de batterijen laden en indien hij netgekoppeld is de rest in het net injecteren . Indien er meer energie gevraagd word dan geproduceerd dan zal de omvormer het net mee gebruiken om de energiebehoefte aan te vullen .

Bij energie black outs zal de omvormer u de benodigde energie voorzien vanuit de batterijen , zodat u gewoon verder uw verlichting enz kan gebruiken .

Deze Imeon omvormer heeft een veel lager energie verlies ten opzchte van de traditionele systemen verkrijgbaar op de markt , en komt zo op 80% efficientie in plaats van de traditionele sytemen dewelke 55 % tot 65 % efficientie hebben .

Het display is zeer overzichtelijk en geeft u diorect een beeld van hetgeen er op dat moment gebeurd qua lading , ontlading enzovoort .

De Imeon omvormer is een zeer compact all-in  hetgeen een zeer eenvoudige installatie toelaat .

Monotoring / beheer kan op de omvormer zelf of op afstand via uw smartphone , pc enz. met de optionele ethernet card

Deze set kan ook dienen om u van extra vermogen te voorzien tijdens piekmomenten indien u dit nodig heeft .

De voorgesteld on or off grid sets zijn enkele voorbeelden , er kan steeds een systeem op uw maat / behoeften samengesteld worden.

Voor de zonnepanelen zijn alle montages mogelijk , zowel op plat dak , golplaat , pannendak of tuinopstelling , een extra opbrengst heeft u met een solar tracker hetgeen ook een mogelijkheid is .

Voor de batterijen bieden wij de sets aan met AGM batterijen maar dit is ook mogelijk met Lood-zuur ( semie-tractie ) , Gel en zelfs Lithium batterijen .

Indien u meer informatie wenst contacteer ons gerust .

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1