opc_loader

Draagbare solar generator / draagbare UPS

Deze draagbare compacte solar generatoren zijn zeer handig voor verschillende toepassingen en leveren zowel DC als AC spanning.

Laden kan middels het net of via de bijgeleverde autolader en natuurlijk ook via zonne-energie. Mogelijkheden genoeg om u steeds van stroom te voorzien waar u ook bent zoals tijden een kampeervakantie met de tent, in de camper in de tuin.

Ook op de werkvloer kan deze draagbare generator zeer handig zijn op plaatsen of werven waar er nog geen elektrische aansluiting voorhanden is en het lawaai van een standaard benzine generator niet gewenst is.

Natuurlijk kan u uw smartphone of tablet rechtstreeks laden door middel van de ingebouwde Usb poorten.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
1.149,00
Beschrijving Bluetti EB 150 Power Station – EU Versie De Bluetti EB 150 is een  krachtig power station. Met een capaciteit van 1500Wh kan het apparaat 1000W vermogen (1200W piekvermogen) leveren via verschillende uitgangen. Daarmee voorziet deze draagbare Bluetti prima de stroombehoefte van elektrische apparaten , zoals een koffiezetapparaat of een pc , frigo , medische apparatuur enz.  Deze Bluetti draagbare solar generator is ideaal voor al je energiebehoefte tijdens...
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1