opc_loader

off-grid / laders / sinus omvormers

Vandaag is het zover nog niet maar netvergoeding en blackouts zijn woorden die we bijna dagelijks horen . Jouw zelfgemaakte energie wordt een kostbaar goed . Deze stockeren voor eigen comsumptie is dan ook een wijze beslissing . Er bestaan plug'n play oplossingen , maar we kunnen ook een op maat gemaakt systeem uitwerken tot 65 KVA .

Dit systeem kan eveneens gebruikt worden als UPS voor vb .noodstroomvoorziening voor , kantoren , winkels etc.

Het is eveneens mogelijk om een systeem samen te stellen om bvb. uw buitenverblijf van elektriciteit te voorzien , dit zonder netaansluiting .

Ook voor de schrikdraad van de weide of  de stal van verlichting te voorzien zonder dat u met de batterij over en weer moet om ze opnieuw te laden .

 

U heeft het misschien ook , geen elektriciteit in uw buitenverblijf , doch echter zijn er oplossingen , wij kunnen voor u een set samenstellen die u zelf plaatst of wij kunnen deze plaatsen, dit word samengesteld volgens uw noden en wensen . de werking is als volgt , er worden bvb enkele zonnepanelen geplaatst dewelke via een laadregelaar batterijen gaan laden , dit kunnen tractie of AGM , Gel batterijen zijn , deze worden dan aangesloten aan een sinus omvormer dewelke de spanning van de batterijen omzet naat 230 volt net zoals bij u thuis . indien u graag meer info heeft contacteer mij dan . Ik bereken graag voor u het syteem dat u wenst.

Off-grid systeem prijs