opc_loader

LED verlichting / lampen

Led verlichting / Led lampen

Meer licht met minder energie , dat is toch iets wat iedereen wilt , niet ?

Onze ledlampen hebben eveneens een veel langere leversduur en produceren bijna geen warmte , hetgeen ook ten goede komt bij de spotjes dewelke veelaal ingebouwd worden in verlaagde plafonds .

Al naargelang het type zijn zij verkrijgbaar in 12 v dc , 24 v dc of gewoon op 230 V .

Desondanks het kleine verbruik bij bvb de COB led spots van 5 W tov de standaard 50 W halogeen zult u versteld staan van de lichtopbrengst , dit led lampje produceert namelijk 470 Lumen , als voorbeeld een 230 V 50 W halogeen lamp van een bekend merk produceert 330 Lumen , dus meer dan 30 % extra voor slechts 10 % van het verbruik !!

De cob leds zijn eveneens dimbaar met de meest gangbare dimmers , en zijn in warm en koud wit verkrijgbaar .

Ook voor de standaard gloeilamp is er een vervanger in LED met de gewone lampoet ( E27) of ( E14)

U kan de meeste traditionele gloeilampen eenvoudig vervangen door een energiezuinige Led lamp , de meeste LED lampen zijn verkrijgbaar in dezelfde afmetingen ,vormen en lampvoet.

om TL lamp te vervangen door een LED buislamp dient een kleine aanpassing van het bestaande verlichtingsarmatuur te gebeuren om deze 1 op 1 te kunnen vervangen . Er is ook de mogelijkheid om een speciale strarter te plaatsen zodat deze interne aanpassing niet nodig is .

Er zijn zowel LED lampen en Led spots verkrijgbaar dewelke met een afzonderlijke driver of transformator werken , maar ook led lampen waarin dit is ingebouwd hetgeen het vervangen van een gewone gloeilamp naar LED natuurlijk eenvoudiger maakt.