opc_loader

zonnepaneel kits met micro omvormer

Zonnepaneelkits met micro omvormer  / Zelfbouwpakket zonnepanelen / zelfbouw zonnepaneelset

Deze kits omvatten alles voor de installatie van een volledig netgekoppeld zonnepaneelsysteem , dit echter op een zeer eenvoudige plug & play manier .

Alle montagematerialen voor de zonnepanelen zijn bijgeleverd . Alsook de kabels voor het aansluiten van de zonnepanelen aan de omvormers .

Het zonnepaneelsysteem is zeer eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten . 

Inpluggen en klaar.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
0,00
Voor het continue monitoren van de opbrengst van elk individueel zonnepaneel kan een ECU monitoring unit geplaatst worden. Deze unit wordt bij een modem geplaatst en via een meegeleverde UTP kabel aangesloten. De ECU communiceert met de omvormers via het lichtnet. Een stekkerverbinding naar een stopcontact volstaat om een perfecte verbinding te maken tussen de micro omvormers en de ECU unit. Enkele voordelen van de APS monitoring met de ECU-3 + Alle gegevens worden direct naar een centrale...
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Deze zonnepaneelset kan u zeer eenvoudig zelf plaatsen , kennis van elektriciteit is zelfs niet echt nodig . Bij de ophaling of levering word de volledige uitleg gegeven van hoe u best deze zonnepanelen kan plaatsen en aansluiten . Het is echt een kwestie van inpluggen van enkele stekkers . De zonnepaneelkit word geleverd met alle toebehoren dewelke nodig zijn om tot een volledige zonnepaneelinstallatie te komen. Indien er nog vragen zouden komen terwijl u zelf deze zonnepanelen plaats dan kan u steeds met ons contact opnemen en zullen wij u telefonisch bijstaan. Uitbreiden van deze zonnepaneelset is eveneens mogelijk op elk moment . Doordat de micro omvormers elk hun eigen MPPT trackers hebben geven zij steeds het hoogste rendement wat er te halen is uit de zonnepanelen. Optioneel is ook Monotoring mogelijk en dit van elke zonnepaneelomvormer apart.  Indien u liever een zonnepaneelset op maat wenst dan kunnen wij deze voor u samenstellen . Is uw wagen niet groot genoeg voor de verplaatsing van de zonnepanelen dan leveren wij deze graag voor u af .

Indien u nog vragen heeft over onze zonnepanelenset of zonnepanelen dan kan u ons steeds bereiken.